Nå blir preste­går­de­ne sang og musikk!

Geirr Lystrup skrev på oppdrag fra OVF, i forbindelse med fondets 200 års jubileum i fjor, en rekke viser med utgangspunkt i prestegårdshistorien. Geirr er selv oppvokst på prestegården i Vinje, der hans far Sigmund Lystrup var prest på 50-tallet. Nå blir det plate, som utgis av Kirkelig Kulturverksted i samarbeid med OVF

Publisert

Geirr Lystrup 2022 foto OVF

Geirr Lystrup under innspillingen i Kulturkirken Jakob

Erik Hillestad
Produsent Erik Hillestad


Det er Erik Hillestad som er produsent for innspillingen, som skal lanseres både på CD og aktuelle streaming tjenester til høsten. -Prestegårdene var hele samfunn, og livets alle sider ble på mange måter viktige deler av denne historien, sier Hillestad. Geirr Lystrup har på en enestående måte klart å fange de forskjellige delene av prestegårdenes liv og betydning. At dette nå samles på plate blir en svært viktig del av fortellingen om gårdenes historiske betydning, sier Hillestad.

Fremragende musikere

Det er en rekke fremragende musikere som gjør visene levende.

Kjetil Bjerkestrand

Kjetil Bjerkestrand er kapellmester. Kjetil har en omfattende erfaring både som musiker, komponist og arrangør. Han har vært med som musiker og arrangør med en rekke fremstående artister, som blant mange andre AHA, Ray Charles, DumDum boys, Arve Tellefsen, Bjørn Eidsvåg og Sissel Kyrkjebø.

Gjermund Silset

Gjermund Silset på bass

Pål Hausken

Pål Hausken på trommer

Espen Leite

Espen Leite på harmonium

Releasekonsert til høsten

Platen spilles inn i sommer, og skal lanseres til høsten. Mer informasjon kommer!