Qua­li­ty Hotel Har­stad åpner dørene!

OVFs datterselskap Clemens Eiendom, er spydspissen i arbeidet med verdiskaping på fondets eiendommer. Denne uka åpner Quality Hotell i Harstad, der Clemens Eiendom og Harstad Skipsindustri står som næringsutviklere av prosjektet. og daglig leder i Clemens Eiendom og styreleder i Hotell Kaarbø, som er eier av hotellet, Bernt Nordby Skøien, er optimist på vegne av byen. - Vi har stor tro på både området og fremtiden for Nord-Norge og Harstad. Quality Hotel Harstad blir byens nye landemerke og markerer starten på utviklingen av Kaarbøkvarteret som en ny attraktiv bydel i Harstad, sier Nordby Skøien. Det er Petter Stordalens Nordic Choice Hotels som skal stå for driften, og Stordalen gledet seg til å tilby nye fantastiske opplevelser i det nye hotellet da han var med å markere åpningen denne uka. Quality Hotel Harstad kan by på 180 hotellrom, restaurant, bar, gym og møte- og konferansekapasitet for 340 personer i Harstads nye storstue, Atlantis.

Publisert

Hotellet

Nye Quality Hotel Harstad

Daglig leder i Clemens Eiendom og styreleder i Hotell Kaarbø, som er eier av hotellet, Bernt Nordby Skøien, er optimist på vegne av byen. - Vi har stor tro på både området og fremtiden for Nord-Norge og Harstad. Quality Hotel Harstad blir byens nye landemerke og markerer starten på utviklingen av Kaarbøkvarteret som en ny attraktiv bydel i Harstad, sier Nordby Skøien.

Det er Petter Stordalens Nordic Choice Hotels som skal stå for driften, og Stordalen gledet seg til å tilby nye fantastiske opplevelser i det nye hotellet da han var med å markere åpningen denne uka. Quality Hotel Harstad kan by på 180 hotellrom, restaurant, bar, gym og møte- og konferansekapasitet for 340 personer i Harstads nye storstue, Atlantis.

Stordalen

Petter Stordalen markerer åpningen av hotellet

Bernt

Bernt Nordby Skøien ønsker velkommen